Ingrediënten
- 135 g quinoa
- 180 ml plantaardige melk
- Een pink vanillezaadjes
- Zout, naar eigen smaak
- Kaneel, naar eigen smaak
- 1 el chiazaad
- Tip: voeg kersen toe en wat chocoladesnippers of kokossnippers
Bereidingswijze
- Mix alle ingrediënten door elkaar behalve het chiazaad en de quinoa.
- Zorg ervoor dat het romig wordt
- Voeg het chiazaad toe in een pan
- Voeg vervolgens het melkmengsel toe, zodat deze bovenop het chiazaad komt en sluit de pan af met een deksel
- Zet de pan in de koelkast en haal deze er pas volgende ochtend uit
- De volgende ochtend: roer het mengsel door
- Kook de quinoa volgens de verpakking (of zorg ervoor dat je dit ook de avond van te voren hebt gedaan)
- Wacht tot de quinoa wat afgekoeld is, en doe dit in een glas
- Voeg het melkmengsel toe en maak het af met kersen, chocolade- of kokossnippers