Tip: voeg kersen toe en wat chocoladesnippers of kokossnippers
Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten door elkaar behalve het chiazaad en de quinoa.
Zorg ervoor dat het romig wordt
Voeg het chiazaad toe in een pan
Voeg vervolgens het melkmengsel toe, zodat deze bovenop het chiazaad komt en sluit de pan af met een deksel
Zet de pan in de koelkast en haal deze er pas volgende ochtend uit
De volgende ochtend: roer het mengsel door
Kook de quinoa volgens de verpakking (of zorg ervoor dat je dit ook de avond van te voren hebt gedaan)
Wacht tot de quinoa wat afgekoeld is, en doe dit in een glas
Voeg het melkmengsel toe en maak het af met kersen, chocolade- of kokossnippers
Eet smakelijk!
CONTACTFORMULIER
Voor meer informatie over Nederlandse Quinoa of bij andere vragen, graag onderstaand formulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
CONTACTFORMULIER TELERS
Voor meer informatie over de teelt van Nederlandse Quinoa of als u interesse heeft in het telen van quinoa in het nieuwe teeltseizoen, graag onderstaand formulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.